Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! *** Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft. Csak a nálunk vásárolt anyagokért vállalunk felelősséget!

Cikkek

 

Antioxidánsok és flavonoidok

 

 

A hajgyógyászatban kiemelkedően fontos, hogy szervezetünket a szükséges ásványi anyagokkal és nyomelemekkel is támogassuk. A stressz és a környezetszennyezés káros hatásait az egészséges(ebb) szervezet könnyebben kivédi, emellett a hajgyógyász által alkalmazott hatóanyagok is jobban hasznosulnak, ha szervezetünk is maximális fordulatszámon működik. Az antioxidánsok a kulcsai annak, hogy minden, a szervezetünk számára szükséges anyagot megfelelő módon tudjunk hasznosítani. A sejtszintű oxigénhiányos állapotokat is megszüntetik.


Ezért fontos, hogy megfelelő minőségben és mennyiségben jussanak a szervezetünkbe ezek az anyagok. Az antioxidáns tartalmú étrend kiegészítők teljes mértékben zöldség és gyümölcs alapúak.Az antioxidánsok a táplálékkiegészítőkben nagyobb koncentrációban vannak jelen. Az iparilag, nagy mennyiségben termelt zöldségekben és gyümölcsökben nincs annyi, amennyi a modern életmód miatt megnövekedett stresszes állapotokhoz szükség van.

 

Mik azok az antioxidánsok?

 

A szervezetbe zajló oxidatív folyamatok során, természetes módon szabad gyökök keletkeznek. Ezeket a sejtek a saját anyagaikkal, antioxidánsokkal hatástalanítják. Bizonyos helyzetekben (például stressz,betegség) a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. A szabad gyökök káros toxikus anyagok, melyek a sejtek funkcióit lassítják, így is felelősek a sejtek öregedéséért is.
A szabadgyökök károsítják szervezetünk alkotóelemeit, betegségeket okozva ez által.

 

Miben találhatók antioxidánsok és mik azok a flavonoidok?

 

A természetes antioxidánsok például: aszkorbinsav (C-vitamin)retinol (A-vitamin) tokoferol (E-vitamin), valamint a szőlő héjában (és ezáltal a minőségi vörösborokban) található rezveratrol nevű vegyület. Valamint kiemelten fontosak a flavonoid névvel összefoglalható anyagok, melyek a legkönnyebben felvehető csoportot képezik.


A flavonoidok a növényekben található antioxidáns hatású anyagok, valamint más antioxidánsok hatását is növelik. A flavonoidok nem termelődnek az emberi testben, mégis létfontosságúak. Megkötik a szabadgyököket, és a szervezet pH egyensúlyának fenntartását is segítik lúgosító hatásukkal. Gátolják a vérlemezkék összetapadását, (ami az elektroszmog egyik káros hatása) csökkentik a trombózisveszélyt. Antibiotikum-kezelések, kemo-és radioterápia mellékhatásait csökkentik. Aktiválják az immunrendszert, amely így a szervezetbe került káros baktériumokat és vírusokat hamarabb elpusztítja, az egészséges belső környezetet visszaállítja.

Flavon termékek       Flavon max KlubOxigénterápia

 

Hajgyógyász és biofodrászati szalonunkban a természetes alapú hatóanyagok és festékek bejutását segítjük oxigén-és ózonterápiás készülékeinkkel, illetve az oxigént folyékony formában is ajánljuk kedves vendégeinknek.

 

Miért fontos és szükséges az oxigén bevitele?

 

Kevesen tudják, hogy a sejtjeink megfelelő működéséhez szükséges mennyiségű és minőségű oxigénhez nem mindig jutunk hozzá. Ez a mai, rohanó életvitelünk, túlszennyezett világunk következménye. Gondoljunk csak bele, hogy mindennapjaink során sokan milyen felszínesen, kapkodva vesszük a levegőt! Nem is beszélve a dohányzás, a környezetszennyezés ártalmairól.

 

Mi az az oxigenizált víz?

 

A stabillizált oxigénes víz rendszeres fogyasztásával sejtjeink optimális energiaszintjét biztosíthatjuk.

Az oxigenizált víz hatása azon az eljáráson alapszik, hogy az emberi szervezetet több mint 50 százalékban víz alkotja, mely negatív töltést kölcsönöz neki. Az oxigenizált víz ionizálási eljárás során szintén negatív töltésűvé válik, így a szervezetbe jutva legoptimálisabb állapotba kerül, hogy a sejtek felvehessék.

Ha a szervezetben a negatív ionok aránya magasabb, energikusabbnak, életerősnek és lelkesnek érezzük magunkat.

Vizsgálatok és a témában végzett kutatások megállapították, hogy az oxigénnel dúsított italok fogyasztása sportolóknál teljesítménynövelő hatású, valamint átlagembereknél is az anyagcsere és vérkeringés javulása volt tapasztalható. Intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek is ajánlották. Légzési zavarok esetén szív-és érrendszeri panaszok és cukorbetegség esetén is megkönnyíti a betegek életét az így dúsított víz fogyasztása.

 

Milyen egyéb oxigénterápiák léteznek?

 

Az oxigén testfelületen keresztül történő alkalmazása is lehetséges, hiszen bőrünk is képes felvenni azt.
Az oxigénterápia igen jó hatással van a bőrre, fiatalítja, tonizálja azt, és nagyszerű fegyver a narancsbőr elleni küzdelemben is. Segíti a kollagén újraképződését, így megtartva a kötőszövetek rugalmasságát, mely a ráncok elkerülésének módja.

 

Kinek ajánlott az oxigénes víz vagy egyéb oxigén-terápia?

 

Mindenkinek, aki szeretné szervezete ellenálló képességét növelni, immunrendszerét erősíteni. Sportolóknak, időseknek és fiataloknak, cukorbetegeknek, betegségből lábadozóknak és azoknak, aki egészségesebbek, fittebbek szeretnének lenni a mindennapokban!

 

 

 

 

Hullik a haja? Védje le a számítógépét és mobilját elektroszmog ellen!

 

Egyik legkevésbé ismert faktor a hajhullás esetén az elektromágnesesség jelenléte a környezetünkben. Okozói lehetnek például a mobiltelefonok, de bármely elektromos berendezés a lakásban. (A berendezések kábelei is bocsátanak ki sugárzást). A fejbőregészséges élettani folyamatai megváltoznak, a sejtek harmonikus működése zavart mutat és a tünetek a rosszul működő bőr állapotát jelzik. Hajhullás, fejbőr korpásodás, száraz, elvékonyodott haj lehet az „eredmény”.

 

De mi is az elektroszmog? Mérések kimutatták, hogy az egészséges test károsodhat az elektomágneses sugárzás hatására, mely magasfeszültségű távvezetékekből, transzformátor- és rádió átjátszó állomásokból és mobil adótornyokból származik. Azonban a mobiltelefonjaink és személyi számítógépeink is a forrásai ennek a sugárzásnak!
A mobiltelefon káros sugárzása 70-80 cm-es körzetben észlelhető, de a test közelében fokozottabb, ún. termikus hatása figyelhető meg. Ez azt jelenti, hogy a szervezet elnyeli a hullámok energiáját, aminek következtében a sejtek 0,5-1 fokkal felmelegszenek. Emiatt melegszik fel az ember füle egy hosszabb beszélgetés alatt.


A testünk azon részén, ahol a mobiltelefont tartjuk, ugyanúgy elnyelődik a sugárzás, tehát a belső szerveinket, májunkat, vesénket, gyomrunkat, hasnyálmirigyünket tesszük ki a sugárzásnak egy mellényzsebben vagy kabátzsebben hordott telefonnal. Szerveink egészségének romlása pedig ismét csak kihat hajunk állapotára is!

 

Tudományos tesztek igazolták, hogy az elektroszmog káros hatásai a következők lehetnek:
- onkológiai megbetegedések keletkezésének valószínűsége megnő
- fejfájás, álmatlanság és szapora szívműködés (tahikardia)
- látásromlás
- gyermekek csontképző anyagainak növekedését fékezi
- a gyerek- és kamasz-szervezetek normális fejlődését akadályozza
- a sugárzás többszörösen káros hatása során kialakuló felhalmozódó, akkumulálódó hatás, mely végeredményben visszafordíthatatlan negatív változásokhoz vezet.

 

Láthatjuk, hogy gyermekeinkre és ránk is egyaránt káros hatással vannak az elektromos eszközök.
A megoldás kevesebb számítógép és mobil használat lenne, mely mai rohanó világunkban egyre kevésbé megoldható. A szabad levegőn való séta és az egészséges táplálkozás is segítségünkre lehet az immunrendszer támogatásában. Természetesen a mikrohullámú sütő is a káros sugárzás forrása lehet, így nem ajánlott abban melegíteni az ételt. Fogyasszunk inkább egészséges, élő táplálékot!

 

 

 

Az Orising termékek előnyeiről

 

A  hajunk szépsége kitüntetett szerepet foglal el megjelenésünkben, legyen szó nőről vagy férfiról. A fénylő, rugalmas, puha tincsek az egészséges hajszerkezetnél kezdődnek. Ugye Ön is folyamatosan keresi azokat a hajápoló termékeket, melyekkel mindezt egyszerűen és hosszú távon elérheti?

 

Az Orising hajápoló termékcsalád nem véletlenül vált sok fodrász kedvenc hajápoló termékévé, hiszen az Orising sikere a jól ismert olasz minőségnek is köszönhető. Az Orising termékek különlegessége abban áll, hogy hatékony megoldást nyújtanak a fejbőr és a haj problémáira, mindezt pedig úgy érik el, hogy nem tartalmaznak káros vagy allergén vegyszereket.

 

Az Orising termékek használatával Ön is élvezheti a  természet erejének szinte csodatévő hatásait, hiszen természetes növényi alapanyagokból készülnek, így valódi és biztonságos megoldást jelentenek a gyorsan zsírosodó hajra, korpásodásra, de akár a hajhullásra is.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és frissítse fel hajkoronáját a természet erejével! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket szalonjainkban Budapesten vagy Velencén!

 

Orising termékek

 

 

A vegyszer tartalmú hajápolók veszélyeiről

 

Hajunk ápolására, tisztántartására vagy csak szebbé, egészségesebbé tételére, de még formázására is számtalan kozmetikai termék és hajápoló áll a rendelkezésünkre. A boltok polcain bőséges a választék, azonban korántsem mindegy, hogy mit választunk.

 

A mesterséges anyagokat tartalmazó, vegyszerek felhasználásával készült hajápolókat inkább hanyagoljuk, mert hosszú távon többet ártunk velük a hajunknak, mint gondolnánk, nem is beszélve arról, hogy nagy részüket élő állatokon tesztelik. A vegyszeres hajápolás káros hatásai közé tartozik például az arra érzékenyeknél az allergiás reakció, de a túl sok sampon vagy hajbalzsam fokozott zsírosodást idézhet elő és elnehezíti a hajat. Hosszú távon hajunk szerkezete roncsolódik, a hajszálak elvékonyodnak.

 

Válassza a bio hajklinikánk által  kínált kezeléseket, használja biotermékeinket és óvja haját! Szalonjaink nyitva állnak Ön előtt Budapesten és Velencén, ahol várjuk minden kedves régi és új vendégünket szeretettel!

 

bio hajklinika

 

Időskori hajproblémák

 

A leggyakoribb időskori hajproblémák közé sorolható a hajritkulás, hajhullás és őszülés. Ezek a kellemetlen jelenségek kortól függetlenül is megjelenhetnek, azzal a különbséggel, hogy idősebb korban sokkal erőtejesebben jelentkeznek ezek a hajproblémák.

 

Az intenzívebb hajhullás oka a hajhagymák elöregedése. Ez azzal jár együtt, hogy a kihullott hajszálak után nem nő új, nem úgy, mint fiatalabb korban. Azonban a kopaszodáshoz vezető út viszonylag lassú folyamat, így van időnk arra, hogy még jobban lassítsuk vagy látszólag megállítsuk a folyamatot. Viszont visszafordítani már nem tudjuk, hiszen ez egy természetes folyamat, az emberi élet velejárója. Úgy, mint az őszülés is, mely valójában a hajszálak színtelenné válását jelenti. Ezt a jelenséget semmilyen tényező nem befolyásolja, genetikából adódik, hogy ki mikor kezd el őszülni.

 

Szakszerű kezeléssel és az ideális időskori hajápolással lassítani tudjuk a folyamatokat. Ma már számos módszert alkalmazhatunk, hogy az ápolt, szép hajkorona idős korban is lehetővé váljon. Nagy hangsúlyt fektetünk az időskori hajápolás fontosságára!

 

Keressen minket bátran elérhetőségeinken és kérje szakértőink tanácsát, hogy Önnek is egészséges és ápolt haja legyen! Időskori hajápolásban is szívesen nyújtunk segítséget! Megtalál minket a budapesti, illetve a Velence Korzó szalonunkban is!

 

 

Fejbőrvizsgálat mikrokamerával

 

Számtalan, a testet érő behatásnak nyoma keletkezhet a szervezetben sejtszinten, így a fejbőrön is. Hajhullásos panaszok, zsíros- vagy korpás fejbőr esetén érdemes a probléma gyökerét megvizsgálni. A modern technikának köszönhetően, egy speciális készülék segítségével, a mikrokamerával - mely összeköttetésben áll a számítógéppel – pontosan megállapíthatjuk a bőr állapotát és a probléma forrását.

 

A mikrokamera segítségével a lehető legjobb és leginkább egyénre szabott kezelést nyújthatjuk a hozzánk látogató vendégeknek. A vizsgálat teljesen fájdalommentes és nem teszi ki az alanyt semmiféle sugárzásnak. A mikrokamera gyors és részletes diagnózist biztosít minden hajhullással, illetve egyéb fejbőrproblémával küzdő páciensnek.

 

Ha Ön is haj- illetve fejbőr problémáktól szenved, és a maximálisan megbízható megoldást keresi, forduljon hozzánk bizalommal és válassza mikrokamerás hajdiagnosztikai kezelésünket! Készséggel állunk rendelkezésére, budapesti és velencei üzletünkben is állunk rendelkezésére!

 

Fejbőrvizsgálat mikrokamerával

 

Hyarulon nanotechnológia a hajgyógyászatban

 

A nanotechnológia egy csodálatos tudományos áttörés, melyet napjainkra számtalan ágazatban hasznosítanak. A nanotechnológia átölel bármely olyan technológiát, fizikai, kémiai és biológiai rendszerek létrehozását és alkalmazását, amelyet nanoskálán hajtanak végre, nagysága pedig egy atom vagy molekula méretével egyeztethető össze.

 

A nanotechnológia egy irányított építkezési folyamat, melyet az emberi szervezetben a Hyarulon sav segítségével hajtanak végre. Sejtszinten működő eljárás, amely a bőr mélyebb rétegeibe juttatva a megfelelő hatóanyagokat, segít a regenerálásban, újjáépítésben. Napjainkra ezt a lenyűgöző technológiát már a hajgyógyászatban is hasznosítják.

 

Ha Ön is haj- illetve fejbőr problémákkal küzd, megbízható, korszerű és hosszantartó kezelést keres, forduljon hozzánk bizalommal budapesti vagy velencei üzleteink egyikében! Engedje, hogy a modern tudomány az Ön segítségére lehessen és válassza a Hyarulon nanotechnológiai kezelésünket!

 

Hyarulon nanotechnológia a hajgyógyászatban

 

Emmebi: a hajfestés forradalma

 

Ön tudja, mit takar ez a szó: Emmebi? Ha még nem, akkor itt az ideje megjegyeznie, mert ez az egy szó megváltoztathatja az életét. Az Emmebi egyet jelent a gyönyörű és egészséges hajjal, a ragyogó színárnyalatokkal, a magabiztossággal és a szépség új dimenziójával.

 

Az Emmebi olyan, szakemberek által kifejlesztett hajápoló termékcsalád, amely a bio szemléletet helyezi előtérbe, így minden vegyszermentes fodrászatban ott a helye. A bio hajfestékek, samponok, regenerálók, hajlakkok megoldást nyújtanak azoknak, akik a környezettudatosság jegyében élik életüket és olyan termékeket részesítenek előnyben, melyek természetes alapanyagokból készülnek. De azok is megtalálják a számításaikat, akik csalódtak a hagyományos hajápolókban és hajproblémáikra valódi megoldást keresnek.

 

Az Emmebi hajfestékek a különleges technológiának köszönhetően sűrűbb fedést és ragyogóbb színeket biztosítanak, ammóniamentes összetételük nem roncsolja a haj szerkezetét. Hajápolói megtöltik élettel a hajat, viselőjének pedig magabiztosságot kölcsönöznek.

 

Válassza biofodrászatunkat, és tapasztalja meg ezt az élményt budapesti vagy velencei szalonjaink egyikében!

 

Emmebi: a hajfestés forradalma

 

Néhány gondolat a lézeres fejbőr kezelés előnyeiről

 

Az idők során rengeteg praktikát és gyógymódot találtak ki a fejbőr problémák és a hajproblémák kezelésére, ráadásul az utóbbi évtizedekben ismét előtérbe kerültek a természetszerű, természetes gyógymódokkal történő kezelések. Ide tartozik a lézeres fejbőr kezelés is, amely a természetes napfény gyógyító erejét utánozza.

 

A lézeres fejbőr kezelés során koncentrált lézerfény éri a fejbőr problémás részeit, aminek hatásra megsokszorozódik a fejbőr és a haj természetes regenerálódó képessége. A lézeres fejbőr kezelés stimulálja a fejbőrt, gyorsítja a sejtanyagcserét, visszaállítja a fejbőr vérkeringését és jótékony hatást fejt ki a sejtosztódásra - ezáltal felgyorsítja az elöregedett sejtek megújulását és méregteleníti a fejbőrt.

 

A lézeres fejbőr kezelés egyaránt jó a zsírosodásra és a hajhullásra is, mert a hajhagymák stimulálásával a hajszálak erősebben és egészségesebben nőnek vissza, és a zsírosodásért felelős túlzott faggyúmirigy termelést is normalizálja.

 

Látogasson el a velencei, vagy a budapesti hajszalonunkba, és próbálja ki Ön is!

 

Néhány gondolat a lézeres fejbőr kezelés előnyeiről

 

 

Amino komplex: ezt próbálta már?

 

A haj növekedésének mértéke nem egyforma mindenkinél. Vannak, akik rekordidő alatt visszanyerik megkurtított tincseik hosszát, és vannak, akiknek csak a vágyakozás marad a hosszú hajkorona után.

 

Szeretne Ön is valódi, egészséges, nőies loknikat, mindezt hajfelvarrás vagy hajpótlás nélkül? Lehetséges! A megfelelő vitaminok, nyomelemek és fehérjék bevitelével látványos eredmények érhetőek el a roncsolt haj szerkezetének javításában és hosszának növelésében.

 

Mire van szüksége a hajnak ahhoz, hogy az átlagosnál gyorsabban nőjön? Az F vitamin megakadályozza a hajhullást és gátat vet a korpásodásnak, az A vitamin hatására selymesebb, a C vitaminnak köszönhetően erősebb lesz a haj, végül a B vitamin a fejbőr egyensúlyáról gondoskodik.

 

Ne felejtsük ki a sorból az aminosavakat sem. Az aminosavak összesen húszféle változatban léteznek és hatékonyan tesznek azért, hogy az emberi szervezet kellően egészséges és életerős legyen. A haj növekedéséért és szépségéért is felelősek az aminosavak. Ezért ajánljuk mi is szalonjaink vendégeinek az aminosav komplexet tartalmazó kezeléseinket.

 

Jelentkezzen be budapesti vagy velencei biofodrászataink bármelyikébe, és tapasztalja meg az aminosav komplex fantasztikus hatását! Várjuk szeretettel!

 

Amino komplex: ezt próbálta már?

 

Hajproblémákra: cisztein és metionin

 

Egészséges, fénylő, erős és ellenállhatatlan hajkoronára vágyik? Nem elég kívánni, tenni is kell érte, méghozzá elegendő vitamin bevitellel. Az aminosavak, a vitaminok és nyomelemek mellett, létfontosságú összetevőjét képezik az életerős hajnak, valamint segítenek a hajproblémák megoldásában.

 

Az aminosavakból húsz félét különböztetünk meg, de a haj egészségének megtartásához kettőre van igazán szükség, ez a cisztein és a metionin. Mindkettő kéntartalmú aminosav, de nem az esszenciális aminosavak közé tartoznak, viszont a vitaminokkal együtt segítik a haj növekedését és regenerálódását.

 

A metionin a keratinképződésért felelős, ami köztudottan a haj és a körmök szépségét, pótlását segíti elő. A cisztein a metioninből is képes képződni, de nem csak ezért érdekes, hanem azért is, mert a kihullott hajszálak nélküle nem tudnának újból növekedésnek indulni. A cisztein részt vesz a haj felépítésében, de a szervezet méregtelenítéséből is kiveszi a részét.

 

Tegyen jót a hajával és biztosítsa a regenerálódáshoz, ragyogó hatáshoz szükséges aminosavakat hajklinikáink szolgáltatásait igénybe véve! Jelentkezzen be budapesti vagy velencei biofodrászatunkba!

 

Hajproblémákra: cisztein és metionin

 

A haj regenerálódása 1. rész

 

A haj az egyik legnagyobb kincsünk, amely egyből árulkodik jellemünkről, állapotunkról, így a körülöttünk lévő emberek is könnyedén alkothatnak a hajunk alapján rólunk véleményt. Ezért fontos, hogy ügyeljünk hajunk egészségre és szépségére.

 

Ön sincs megelégedve a hajával? Esetleg úgy érzi, hogy túlzottan gyengék vagy töredezettek hajszálai? Több minden kipróbált, de még nem vezetet semmi eredményhez? Hajunk gyengeségét számos tényező befolyásolhatja, többek között a vegyszerek, hő és UV okozta hatások. Az amino komplex többféle összetevőből áll, amelyben megtalálhatóak a szükséges haj számára elengedhetetlen természetes tápanyagok. Ilyen például a fehérje, aminosav, aloe vera, jojobaolaj és egyéb gyógynövények. Mindezek az amino komplexben megtalálható anyagok a hajszerkezetébe jutnak és ott fejtik ki regeneráló hatásukat, aminek következtében hajunk visszakapja eredeti csillogását és erejét.

 

Jöjjön el hajklinikánkba, és tapasztalja meg az amino komplex csodálatos hatását! Helyileg megtalálhat minket Budapesten, valamint a Velence Korzó szalonunkban. Tekintse meg elérhetőségeinket, és bátran lépjen velünk kapcsolatba!

 

A haj regenerálódása 1. rész

 

 

A haj regenerálódása 2. rész

 

Az, hogy hajunk erős és dús, számtalan tényező összjátéka. Hajunk szerkezetileg több alkotóelemből épül fel, ha már egy ilyen hiányzik könnyedén tetten érhető az állapotának a romlása.

 

Az amino komplex lényege, hogy egyaránt tartalmazza azokat az építőelemeket, amelyek szükségesek a haj regenerálódásához. Az amino komplex készítmények eredetisége is ebben rejlik, hiszen a különféle ígérgetések helyett ténylegesen egy hatékony megoldást kínál azok számára, akiknek gyengébb, betegesebb a hajuk. A hajban különféle aminosavak találhatóak, amelyek egy láncot alkotnak. Ideális állapotban ezek teszik erőssé és gyönyörűvé hajunkat. Az aminosavak azonban nem állandóan vannak a hajban, hiszen életünk során számos károsító hatásnak ér minket. Ezeket pótolni kell, amelyre megoldást nyújt az amino komplex.

 

Ha Ön is attól szenved, hogy hajkoronája nem ragyog úgy, mint régen, vagy mindezidáig még nem talált egy hatékony megoldást hajának ápolására, akkor ne habozzon és jöjjön el hajklinikánkba, hogy átélhesse az amino komplex csodálatos hatását! Helyileg megtalálhat minket Budapesten, valamint a Velence Korzó szalonunkban.

 

A haj regenerálódása 2. rész

 

Hogyan őrizze meg haja egészségét?

 

A szép, ápolt haj mindenki számára imponáló hatást kelt. Nem is beszélve arról, hogy saját magunk számára is pozitívum, hiszen magabiztosabbak leszünk és büszkén viseljük egészséges hajkoronánkat. Ahhoz viszont, hogy valóban elérjük hajunk fényességét, rugalmasságát és tökéletesen elégedettek legyünk frizuránkkal, szükséges betartani a hajápolás legfontosabb szabályait. Jó, ha tudjuk, hogy az egészséges, szép hajhoz először is egészséges fejbőrre van szükségünk, így fontos mindent megtennünk annak ápoltságáért. Akár egy Shiatzu fejmasszázs is csodákat tehet fejbőrünkkel.

Mit tehet Ön is a csodás hajkoronáért? Fontos, hogy haját és fejbőrét olyan samponnal, illetve balzsammal ápolja, amely azok semleges pH értékéhez igazodik. Óvatosan masszírozza el fejbőrén a készítményeket, várjon néhány percet, végül bő vízzel mossa le. Sokkal sérülékenyebb a haj szerkezete, amikor nedves, így fokozottan figyeljen arra, hogy puha törlőkendővel és ne a legmagasabb hőfokon szárítsa a haját. Vegyszeres készítmények helyett inkább vegye igénybe vegyszermentes fodrászatunk szolgáltatásait és termékeit, amelyekkel garantáltan eléri a kívánt hatást!

Budapesti és velencei szalonunkban lehetőség van lézeres fejbőrkezelésre, fényterápiára, illetve számos egyéb hajgyógyászati kezelésre is. Jöjjön el hozzánk Ön is!

Hogyan őrizze meg haja egészségét?

 

 

Egy hajklinika az egészséges hajért!

 

A hajunk egyik legfőbb ékességünk, hiszen karakterrel ruház fel minket, szervesen hozzá tartozik a személyes megjelenésünkhöz. Az esztétikai szempontokon túl a haj kitűnően és egyértelműen képes jelezni azt is, ha az egészségünkkel valami nem stimmel. Számos betegség, vitaminhiány vagy akár szervi elváltozás tünete is lehet a hajhullás, a zsírosodás a korpa vagy a túlzott hajszárazság. Talán Ön is észleli valamelyik hajproblémát magán?

 

Hajklinikánk minden gyógyulni vágyó előtt nyitva áll és lehetőséget nyújt mindenkinek arra, hogy visszanyerje egészséges, gyönyörű haját. Intézményünkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hajproblémákat és a fejbőrproblémákat kizárólag természetes alapanyagokból készült termékekkel és kipróbált, hatékony kezelésekkel kúráljuk, amelyek pozitív hatással vannak a szervezetre és rendszeres kezelés mellett örömteli eredményeket hoznak.

 

Keresse hajklinikánkat Velencén vagy Budapesten, és nyerje vissza egészségét!

 

Egy hajklinika az egészséges hajért!

 

Amino komplex: A gyönyörű és egészséges hajért!

 

A haj életünk során folyamatosan változik. Nem csupán növekszik, de változik a színe, szerkezete, állapota is. A hajnak szüksége van vitaminokra. tápanyagokra és nyomelemekre ahhoz, hogy szép és egészséges tudjon maradni. Olyan, mint a növények, ha nem kapnak vizet és fényt, elsorvadnak. A haj egészségéhez, a hajproblémák kialakulásának elkerüléséhez szükséges tápanyagokat az ételekből, italokból szerezzük meg, de van úgy, hogy ez kevésnek bizonyul. Ilyenkor meg kell támogatni a hajápolást egy kis plusz segítséggel, például amino komplex-el.

 

Az amino komplex jót tesz a sérült hajnak, mert az újra puha, fényes lesz, kevésbé töredezik, zsírosodik vagy korpásodik és még a hajhullásra is jó hatással van. Az amino komplex nem csak akkor hasznos, ha már a haj negatív tünetekkel figyelmeztet arra, hogy baj van, hanem a hajproblémákon kívül akkor is, ha megerősíteni szeretnék, még ellenállóbbá, szebbé tenni tincseinket.

 

Keresse fel hajklinikánkat Budapesten vagy Velencén, s tapasztalja meg Ön is első kézből az amino komplex fantasztikus erejét!

 

Amino komplex: A gyönyörű és egészséges hajért!

 

Miért fontos a gyermek hajápolás?

 

Arról rengeteg információt hallhatunk, hogy felnőtt korban miért fontos a megfelelő hajápolás. Azonban arról már sokkal kevesebb felhívás szól, hogy a gyermek hajápolás legalább ennyire fontos!

 

Bár az esetek többségében fiatal korban nem jelentkeznek azok a problémák, melyekkel felnőtt korban szembesül az ember, mégis egyre gyakoribb eset, hogy a kisgyermekek is haj-, illetve fejbőr problémákkal küzdenek. A gyermek hajápolás sokkal nagyobb odafigyelést igényel, hiszen a kicsik bőre még jóval érzékenyebben reagál a különböző szerekre, mint idősebb korban. Pontosan ezért, nem érdemes ellenőrizetlen termékeket alkalmazni!

 

A problémák hátterében gyakran a nem megfelelő táplálkozás, a stresszes életmód, illetve a nem megfelelő környezet állhat. Sajnos könnyedén előfordulhat, hogy kisgyermekünk akár az utcán, akár bármilyen közösségben olyan vegyszerrel, vagy baktériummal érintkezik, mely irritációt okozhat. Ezek korpásódáshoz, rosszabb esetben hajhulláshoz vezethetnek!

 

Ápolja Ön is gyermeke haját megfelelő készítményekkel, és bátran forduljon hozzánk budapesti vagy velencei szalonunkban gyermek hajápolással kapcsolatban is!

 

Miért fontos a gyermek hajápolás?

 

A shiatsu fejmasszázs kedvező hatásai

 

Ez a távol-keleti masszázs már sok ezer éves hagyományra tekint vissza. A shiatsu fejmasszázsnak számtalan pozitív hatása van az emberi szervezetre.

 

Előnye, hogy gyakorlással akár önmagunknak is elvégezhetjük, azonban kellő tudás nélkül nem szabad belevágni, mert komoly problémákat is okozhatunk vele! Ugyanis a shiatsu fejmasszázs az úgynevezett meridián pontok stimulálásával történik, melyek a test energiacsatornái. Ezek felelnek a csi, vagyis az életerő optimális áramlásáért. Ha ezek a pontok feszültség alá kerülnek, gyakoriak lehetnek a migrénes tünetek, a fáradékonyság, koncentráció zavar. A shiatsu fejmasszázs segít, hogy ezek a tünetek megszűnjenek, továbbá a vérkeringés serkentésében is szerepet játszik, így az optimális hajnövekedésért és az egészségesebb hajért is felel.

 

A shiatsu fejmasszázs hosszú távon látványos eredményeket kínálhat, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Ha Ön is szeretné kipróbálni ezt az egyedülálló módszert, forduljon hozzánk bizalommal velencei vagy budapesti szalonunkban!

 

A shiatsu fejmasszázs kedvező hatásai

Emmebi Biohajklinika Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Tel.: 06/1-367-2640 • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
O’Rising Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254