Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! *** Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft. Csak a nálunk vásárolt anyagokért vállalunk felelősséget!

Hajproblémák

 

Szépségszalonunkban a Hajgyógyász végzettségű szakember vizsgálatot végez mikrokamerával, mely 300x-os nagyításban segít,hogy vizuálisan szembesüljünk a problémánkkal.

 

A fejbőrt,és a hajszál szerkezet állapotát ellenőrizzük. A hajszál erőssége és tápláltsága mindig a hajgyökér függvénye.

 

A haj 97 %-át a keratin nevű fehérje, 3%-át pedig víz alkotja 
Lemezkék alkotják, melyek egymást tetőcserép-szerűen fedik, a hajszál belsejének védelmét szolgálják. A lemezkéket a faggyúmirigyek által termelt olajos anyag vonja be, mely védi a hajszálat a károsító környezeti hatásoktól. A cuticula állapotától függ a haj fényessége. Minél szabályosabban fedik egymást a cuticula lemezkék, annál selymesebb és fényesebb a haj, mivel visszaveri a fényt. Amikor száraz, fénytelen, töredezett a haj, az a cuticula károsodásának következménye. 

 

A velőállomány a hajszál közepén helyezkedik el, ami a hajszemölcshöz csatlakozik, ez biztosítja az anyagok és a levegő átjárását mindkét irányba.

 

Hajproblémákkal küzd? Száraz, vékonyszáló, erőtlen a haja? Vegye fel velünk a kapcsolatot és derítse ki az okát!

 

Mint látható a haj biológiája összetett és bonyolult, tipusonként eltérő. Minden hajat másként kell kezelni.A természetes anyagokkal - 100%-ban növényi kivonatokat tartalmaz - különféle hatások érhetők el.

 

A haj újraépítése olyan biokémiai eljárással történik amellyel véglegesen is visszaépíthető a hajszál.

 

Az orvostudomány álltal kifejlesztett természetes biokémiailag aktív hatóanyagok, mind "pro" anyagok, amelyek tökéletesen beépíthetőek, mert testazonosak, ezért tudunk végleges gyógyulást végezni.

 

Hajszerkezet problémák:

  • vékonyszálú haj,
  • száraz,erőtlen,kezelhetettlen hajak,
  • vegyszeresen kezelt,erősen roncsolódott hajszálak

 

Vékony szálú haj

 

Genetikailag alakul ki. Erősíthető, tartása javítható.

 

Száraz, töredezett haj

 

A kettéálló hajvégek figyelmeztetnek arra is,hogy hajhagymáink nem megfelelő tápanyaggal vannak ellátva.Kíméletet igényel. Nem szereti az erős hajkezelő anyagokat. Mosás után pakolással kezeljük a hajat és a hajvégeket. Lehetőleg levegőn, illetve langyos hajszárítóval szárítsuk. Helyileg visszaépíthető a hajszerkezet.

 

Hajfestés okozta károsodás - vegyszer által

 

A hajfestés, ha szakszerűen végzik, és utána a hajat megfelelően kezelik, akkor nem okoz gondot. A haj a festés és a szőkítés során szerkezeti változáson megy át. Ha ezeket a folymatokat nem megfelelő anyagokkal végzik el, akkor a haj szárazzá, töredezetté válik. A benne levő fehérje bomlásának hatására elkopik, megpuhul a kutikula (szarulemez), nem záródik szorosan egymásra, és védtelenné válik a haj belső szerkezete. N nedvességét könnyebben elveszti, kettős hajvégek alakulhatnak ki.

 

 

Amino complex? Az meg mire jó?

 

Sokszor lehet olyan szakszavakat hallani a különféle hajápoló szerek kapcsán, melyet az átlagember nem igazán tud hova tenni, nem biztos a jelentésében – sőt, néha a reklámfogás mögött nincs is tartalom. Mi szeretnénk, hogy Ön pontosan tisztában legyen azzal, mit is ajánlunk, ezért az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

 

Mi is az az amino complex?

AMINO COMPLEX

 

A haj szerkezete nagyrészt fehérjékből tevődik össze. Épségéhez és szépségéhez szükség van arra, hogy ezek a fehérjék ne roncsolódjanak, az újonnan növekedő haj pedig akkor lesz erős, ha a fehérjékkel nincs gond. A fehérje pedig nem más, mint maga az aminosav.

 

Aminosavakból számos típus létezik, ebből következik, hogy az amino complex készítmények több oldalról is megtámogatják a haj egészségét, teljesen természetes módon. Amino complex készítmények használatára elsősorban akkor van szükség, hogyha az étkezéssel nem tudunk a saját életvitelünkhöz képest elegendő fehérjét bevinni a szervezetbe.

 

Szeretne többet hallani a témáról? Akkor jöjjön el hozzánk! A Hajgyógyászat Óbuda és Hajgyógyászat Velence szalonban is szeretettel várjuk!

 

Amino komplex? Az meg mire jó?

 

Amino complex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 1. rész

 

Az amino compex napjainkban egészségünk és szépségünk megőrzésének egyik nélkülözhetetlen részese lett, mivel önmagában egyesíti azokat a fontos tápanyagokat, amelyek elengedhetetlenek az emberi szervezet számára. A jelentőségét felgyorsult világunk okozta káros jellemzőivel magyarázhatjuk: a mindennapi stressz, a szennyezett városi levegő, az olyan szenvedélyek, mint például a dohányzás

 

Mindezek gyakran együttesen fejtik ki negatív hatásukat szervezetünkre. Az amino complex segítségével azonban pótolni tudjuk a szükséges tápanyagokat, amelyek egyensúlyba hozzák szerveztünk tápanyag ellátását.

 

Az amino complex jótékony hatásai szinte végeláthatatlanok. Egy-egy betegség következményeképpen szerveztünk rohamosan legyengül, melynek jellemzője az erőtlenség. A fizikai gyengeség mellet azonban gyakran szépségünk is megsínyli ezt, így arcbőrünk sápadt lesz, hajunk pedig töredezett és gyenge. Ilyen esetben a bevitt amino complexben megtalálható aminosavak felélénkítik vérkeringésünket, elmulasztják a fáradékonyságot, megszépítik bőrünket. Hajunk pedig megerősödik, aminek köszönhetően sokkal csillogóbb és fényesebb eredményt kapunk, mint amilyen előtte volt.

 

Ha ragyogó hajkoronát szeretne, látogasson el Ön is Óbudán vagy Velencén található Hajgyógyászatunkba!

 

Amino komplex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 1. rész

 

Amino complex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 2. rész

 

Az amino complexnek, mint ahogy a neve is árulkodik róla, fő alkotóelemei a különböző aminosavak. Ezek olyan szerves vegyületek, amelyekben egyaránt előfordulnak aminocsoportok és karboxilcsoportok.

 

Az amino complex termékek azért is hatnak jótékonyan szervezetünkre, mert az aminosavakból származnak a fehérjék. Az aminosavakat azonban szervezetünk nem tudja előállítani, így bevitelüknek legjobb módja az amino complex, melyben megtalálható minden esszenciális aminosav.

 

Az amino complex előnye, hogy nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, tartósítószert vagy egyéb más káros adalékot. Segítségével nem csak hajunk, hanem bőrünk, körmeink és az csontozatunk is megerősödik.

 

Ha Ön is úgy érzi, hogy haja nem kap elég tápanyagot, feltétlenül lépjen velünk kapcsolatba és kérje ki munkatársaink véleményét, hogy megismerhesse azokat az amino complexeket, melyek segítségével hajunk visszanyerheti erejét és csillogó hatását!

 

Látogasson el Ön is az Óbudán vagy Velencén található Hajgyógyászatunkba és élvezze az egészséges, gyönyörű hajkoronát!

 

Amino komplex: a szervezetünk számára fontos tápanyagok 2. rész

 

Miért válasszunk professzionális hajgyógyászatot?

 

A hajvágást mindig érdemes profikra bízni, hiszen nem csupán szakszerű módon és eszközökkel végzik a munkát, szemben az otthoni vágással, hanem hasznos tanácsokkal is segítik érdeklődőiket, a megfelelő frizura, hajszín kiválasztásában, vagy éppen a különféle hajproblémák esetén.

 

Ám az sem mindegy, hogy milyen hajgyógyászatot keresünk fel! A szakemberek olyan korszerű technikákkal, apró trükkökkel varázsolják újjá az ügyfelek frizuráját, melyek a legtöbb vendég számára ismeretlenek, vagy a megfelelő eszközök híján kivitelezhetetlenek otthon.

 

A természetes anyagokkal való ápolás során a haj sokkal inkább vissza tudja nyerni természetes erejét és fényét, mint más, vegyszerekkel teli hajápolók esetén. Hajklinikánkon hajápolóink aminosav komplexet tartalmaznak, mely jelentősen hozzájárul az egészséges hajnövekedés újraindításához. Az amino komplex jótékony hatásai fényessé, vastaggá és csillogóvá varázsolják a hajszálakat.

 

Látogasson el Ön is velencei vagy budapesti hajgyógyászatunkra és bízza haja ápolását természetes ápolószerekre, tapasztalt szakemberekre!

 

Miért válasszunk professzionális hajgyógyászatot?

Emmebi Biohajklinika Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Tel.: 06/1-367-2640 • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
O’Rising Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254